Klubit
pe 1.12.

FRIENDS OF ASEMA episode III

It's that time again!

Aseman ystävät kokoontuvat massiivisen live/DJ -tarjonnan äärelle.
Ohjelma paljastuu koko laajuudessaan....soon.

FACEBOOK tapahtuma


la 2.12.

Santeri Seessalo (soolo)
-vapaa pääsy!

pe 8.12.

Airisto (live)

la 9.12

So Damn Tuff

Pe 15.12

REGGAEMATIC LIVE JATKAA KYMMENVUOTISJUHLAANSA!
MARIA ALEKSANDRA
Maria Aleksandra on reggae-artisti jo toisessa sukupolvessa. Suomalaisen reggaekentän kantaaottavampaa laitaa edustava Maria Aleksandra laulaa merkityksen, oikeudenmukaisuuden ja rakkauden puolesta.
https://www.facebook.com/mariaaleksandrareggae/
KANDIDAATTI
Kandidaatti on helsinkiläinen reggae-artisti, joka tuo moderneilla lovers reggae -tyyleillä lämpöä ja lempeä pohjoisen sohjon ja pimeyden keskelle. Kandidaatti tutustui 2000-luvun alussa reggae-musiikkin, joka vei miehen pysyvästi matkalle Karibian kuumien rytmien maailmaan. Vuosien varrella artisti on soittanut ja laulanut useissa reggae-kokoonpanoissa ja soundsystemeissä. Oma tyyli laulajana on muotoutunut vuosien varrella ja suuntaa on otettu lovers reggaen, one dropin ja dancehallin maailmasta. Sanat kumpuavat pienistä ja isoista arkipäivän asioista pelkistetyn rytmin antaessa tilaa laulumelodialle. Musiikki toimii tapana rentoutua ja päästää irti kiireestä, bassolinjan viedessä eteenpäin.
https://www.facebook.com/KandidaattiOfficial/
NEGUS ROCKETEERS BAND
Negus Rocketeers Band on suomalaisista huippuluokan reggaemuusikoista koostuva tausta- ja studiobändi. Maria Aleksandran ja Kandidaatin lisäksi NRB on esiintynyt Don Yousan, Ertsin, Salomon, Benjin, Pirata Boingin, Es-Ow Diaton, Mikey Generalin, Marla Brownin, Peetah Morganin ja Lucianon kanssa.
https://www.facebook.com/negusrocketeers/
Dr.ED LION
Reggaematicin residenssi selektori
https://www.facebook.com/doctoredlion/
k18
22-03
Liput 5€

Ti 26.12
Reggaematic Live on iloinen saadessaan tarjota 10v juhlavuoden päätteeksi kirsikkana kakun päällä Tapanin Tanssit Jukka Pojan ja DJ Stormyn dynaamisessa seurassa!

Jukka Poika esiintyi viimeksi Turun Pikku-Torressa lähes vuosikymmen sitten, ja sen jälkeen on ehtinyt tapahtua paljon. Vuosien mittaan tehdyt hittibiisit ja TV-julkisuus eivät ole vaikuttaneet siihen, mikä Jukan hommassa on aina ollut keskiössä: energinen, letkeä ja täydellä läsnäololla tehty live-esiintyminen.

Levyjä soittaa alku- ja loppuillasta Dr.Ed Lion.

jukkapoika.com
facebook.com/doctoredlion

Liput 14€
ennakkoliput:
https://jukkapoika.com/MERCHANDISE.html#!/products/pääsylippu-turku-pikku-torre

k18
22-03 

 

kuva