Klubit

 

ELOKUU:

pe 25.8.

RUMBA NIGHT!
dj Papi plays latin, salsa, dancehall, merenque, reggaeton etc.
-vapaa pääsy!

la 26.8.

COVERIA EI JÄTETÄ!
EEMU LAURILAN Suomi-rock-ilta!
-vapaa pääsy!


pe 8.9.

FLAVOUR OF THE MONTH:
The Lieblings
Ben’s Diapers
20 v-juhlakonsertti
+ Flavour of the Month DJ team
-vapaa pääsy!

Flavour of the Month –klubi täyttää 19 vuotta ja avaa syyskautensa

Turun DIY/indie/kitaramusiikki-
klubiskenen ikihonka Flavour of the Month täyttää 19 vuotta ja avaa sen kunniaksi syyskautensa perjantaina 8.9. kotipesässään Pikku-Torressa. Kitarapoppia, indierockia, ja mm. akustista folkia ja countrya laaja-alaisesti ja jääräpäisesti Turussa esitellyt klubi tarjoilee synttärien kunniaksi yhden Suomen kehutuimmista alan yhtyeistä, helsinkiläisen The Lieblingsin sekä paikallisen power pop/countryrock-”kulttibändi” Ben’s Diapersin, joka puolestaan juhlistaa 20. toimintavuottaan.

Helsinkiläinen The Lieblings näyttäytyy monelle kotimaista indietä pitkään seuranneelle eräänlaisena säropopin supergroupina. Bändin laulava ja biisejä tekevä eturivi tunnetaan yhtyeistä The Sugarrush ja The Pansies (monien muiden lisäksi!). Vaasalaisesta Sugarrushista tutut Andy ja Coma ovat vierailleet eri kokoonpanoissa Flavour of the Monthissa useasti ja pelanneet tiivistä yhteispeliä illan toisen bändin Ben’s Diapersin kanssa ammoiselta 90-luvulta lähtien. Keväällä ilmestyneen kakkosalbuminsa Let Them Have It tiimoilta keikkaileville Liibbareille FOTM-esiintyminen on kuitenkin ensimmäinen.

Ben’s Diapersin ensimmäisestä keikasta legendaarisessa turkulaisessa Mosel-ravintolassa tuli toukokuussa 20 vuotta täyteen. Merkkihetkeä juhlistettiin perinteisellä esiintymis- ja virkistäytymismatkalla Liverpoolin Cavern Clubin International Pop Overthrow –festivaaleille, mutta bändi katsoi parhaaksi jatkaa juhlia myös kotikaupungissaan. FOTM:in keikalla kuullaan kattava läpileikkaus yhtyeen kansainvälisestä urasta, myyttisiä tarinoita lukuisilta keikkareissuilta sekä kappaleita kaikilta neljältä albumilta ja vähän niiden ulkopuoleltakin – myös aivan uutta, julkaisematonta materiaalia.

Ole yhteydessä, jos sinulla on tarjota elo- syyskuulle meille sopivaa (trubaduurit, duot, triot, dj...) ohjelmaa
timo.kauppinen@pikkutorre.fi


 
 

 

kuva