Klubit

 

 

pe 28.4.
FLAVOUR OF THE MONTH
JANNE LAURILA + KIELO KÄRKKÄINEN
+ FOTM dj´s.
VAPAA PÄÄSY

FACEBOOK TAPAHTUMA

JANNE LAURILA JA KIELO KÄRKKÄINEN FLAVOUR OF THE MONTHIIN

Flavour of the Month –klubin huhtikuun liveillassa, perjantaina 28.4., tarjoillaan mitä laadukkainta suomalaista laulaja-lauluntekijämusiikkia kun Pikku-Torren lavalle nousevat Janne Laurila ja Kielo Kärkkäinen.

Alkujaan pohjoisesta kotoisin oleva Janne Laurila tunnetaan nykyisessä kotikaupungissaan Tampereella varsinaisena musiikin ja klubielämän monitoimidynamona, kulttuurituottajana sekä DJ:nä ja ympäri Suomea komeaäänisenä laulajana mm. entisissä yhtyeissään Office Building ja Laurila. Nykyisin Tuhlaajapojat-yhtyeen kanssa levyjä ja bändikeikkoja tekevä Laurila on jo Office Buildingin ajoista asti soittanut paljon myös soolona, ihastuttaen mm. hienoilla country- ja iskelmäcovereilla ja huhujen mukaan viime aikoina myös vanhoilla Office Building –lauluilla. Tämänkertainen paluu Flavour of the Monthiin tehdään Tuhlaajapoika-kitaristi Tuomas Luukkosen säestämänä.

Luukkosen säestyksellä esiintyy myös illan avaava Flavour-ensikertalainen Kielo Kärkkäinen. Urallaan laulunopettajana toiminut ja espanjankielistä laulelmaakin tehneen Kärkkäisen suomenkielinen soolomateriaali yhdistelee folkia, jazzia ja iskelmää.

la 29.4.
So Damn Tuff
DJ's Chuck Main, Sammy Jam, DBLM & Kapteeni Karjalainen (Klapi R.I.P.)
tickets 4€

su 30.4.
VAPPU-party by dj Puma,
VAPAA PÄÄSY- avoinna 04:ään!
Reggaeton, dancehall reggae, salsaa, merengue, bachatajne.

pe 5.5.
LOISTOKLUBI
Livenä:
Kirosäe +
Ferry Is Closed
vapaa pääsy!

FACEBOOK TAPAHTUMA


la 6.5.
MOJO ON! - livekaraoke, vapaa pääsy!

pe 12.5.
REGGAEMATIC 10v.


 

kuva